ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Το koufetomania.gr δημιουργήθηκε από την Βιοτεχνία Ειδών Γάμου "Ευγένιος Α. Βούρλος" έχοντας ως στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για το Γάμο & τη Βάπτιση σε προσιτές τιμές.

Έχοντας ερευνήσει & δοκιμάσει πολλών ειδών κουφέτα, το koufetomania.gr έχει επιλέξει να εισάγει κουφέτα από την Ιταλία, με μοναδικές & ιδιαίτερες γεύσεις με σκοπό να προσφέρετε στους πελάτες σας την πιο γλυκιά ανάμνηση! Είμαστε εδώ για να σας εκπλήσσουμε συνέχεια με τις επιλογές μας σε νέες γεύσεις προϊόντων και στις νέες τάσεις της αγοράς. Σε εμάς θα βρείτε κουφέτα κυρίως με σοκολάτα, αμύγδαλο, με φρούτα, πολύχρωμα κουφέτα κτλ. στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλες οι συσκευασίες προϊόντων είναι σφραγισμένες και αναγράφονται σε αυτές τα συστατικά, η ημερομηνία λήξης, και οι συνθήκες αποθήκευσης. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόντα μας είναι φρέσκα και ότι θα παραμείνουν αναλλοίωτα μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, εφόσον τα διατηρήσετε στις προβλεπόμενες συνθήκες. Με τα εξαιρετικής ποιότητας ιταλικά κουφέτα Italiana Confetti, είναι απόλυτα σίγουρο ότι οι πελάτες σας θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Το koufetomania.gr έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, κατασκευάζει μπομπονιέρες ελληνικής ραφής φτιαγμένες μόνο από ελληνικά υφάσματα. Η επιτυχία της μακροχρόνιας παρουσίας μας στην αγορά, στηρίζεται στο τρίπτυχο: Υψηλή & άριστη ποιότητα, πρωτοποριακός σχεδιασμός και προσιτή τιμή.

Διαλέξτε μοναδικά σχέδια και υφάσματα από την συλλογή μας για να παρουσιάσετε στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις για τον γάμο & την Βάπτιση.